Merhaba SpyHackers Üyeleri,
Bugün sizlere şifre korumalı RAR ve ZIP dosyalarını açma konusunda bilgi vereceğim. Eğer indirdiğiniz dosyalar şifreyle korunuyorsa ve bu dosyalara erişim sağlamanız gerekiyorsa, aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Ancak, bu rehber tamamen bilgi amaçlıdır ve yasalara uygun bir şekilde kullanılması önemlidir.
Şifre Korumasını Kırmak İçin Kullanabileceğiniz Yöntemler
1. PassFab for RAR ile Şifre Kırma
PassFab for RAR, şifre korumalı RAR dosyalarını açmak için etkili bir araçtır. İşte adım adım nasıl kullanacağınız:
- Programı İndirin ve Kurun: Resmi web sitesinden programı indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
- RAR Dosyasını Seçin: Programı açtıktan sonra kırmak istediğiniz RAR dosyasını seçin.
- Dictionary Attack Yöntemini Kullanın: Programda "Dictionary Attack" seçeneğini seçin ve işlemi başlatın.
- Bekleyin: Program, belirttiğiniz saldırı yöntemine göre şifreyi çözmeye çalışır. Bu işlem biraz zaman alabilir.
- Dosyaları Açın: Şifreyi aldıktan sonra RAR dosyasını çıkarın ve erişim sağlayın.
2. Alternatif Araçlar
Eğer PassFab dışında başka seçenekler arıyorsanız, şu araçlar da işinize yarayabilir:
- RAR Password Unlocker
- KRyLack RAR Password Recovery
- iSunshare RAR Password Genius
Bu programlar, farklı saldırı yöntemleri (Brute Force, Mask Attack, Dictionary Attack) kullanarak şifreleri çözebilir.
İndirdiğiniz Dosyalarda Şifre Var: Örnek Durum
Geçtiğimiz günlerde bir sitede orijinal ve modifiye edilmiş işletim sistemleri, Office güncelleme paketleri, aktivasyon araçları ve sürücü güncellemeleriyle ilgili dosyalar buldum. Ancak bu dosyalar şifreyle korunuyordu ve şifreye ulaşmak mümkün değildi.
İlgili Site:
Index of /
Şifreli Dosyalar:
Index of /Enthousiast/SiMPLiX
Örnek bir görsel: rahnbsw.jpg
Eğer bu dosyaları açabilirseniz, paylaşabilir ya da şifre çözme yöntemi hakkında bilgi verebilirsiniz. Şifrelerin hepsi aynı olabilir diye tahmin ediyorum.