Merhaba arkadaşlar, sizler için ücretsiz etik hacker kursunu paylaşıyorum. Bu kurs, etik hacking konusuna ilgi duyanlar için tam 8 saatlik kapsamlı bir eğitim setinden oluşmaktadır. Lafı fazla uzatmadan detaylara geçelim.
Unutmayın, bu ücretsiz kurs etik hacker olma yolunda ilk adımı atmanız için harika bir fırsattır. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi öğrenmeler!
Eğitim Seti Hakkında:
- Kapsamlı İçerik: Kurs boyunca etik hacker olmanın temel prensiplerini öğrenebilirsiniz.
- Güvenli Dosyalar: Eğitim seti yalnızca MP4 formatında videolardan oluşmaktadır. Dosyalarda herhangi bir virüs bulunmamaktadır, gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
- Ücretsiz Erişim: Kurs içeriği tamamen ücretsizdir ve herkesin faydalanabilmesi için Google Drive üzerinden paylaşılmıştır.
Güvenlik Kontrolü:
Dosyaların güvenliğini teyit etmek isteyenler için VirüsTotal tarama linkini de paylaşıyorum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
.Ücretsiz Kursa Hemen Başla:
Eğitim setine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Unutmayın, bu ücretsiz kurs etik hacker olma yolunda ilk adımı atmanız için harika bir fırsattır. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi öğrenmeler!