Streamit, OTT (Over The Top) yayın platformları için güçlü bir WordPress temasıdır. Şık ve temiz bir görünüme sahip olan bu tema, benzersiz özellikleri ve etkileyici UI/UX öğeleriyle video, film, dizi ve şov yayıncılığıyla ilgili tüm web uygulamaları için mükemmel bir seçimdir.
Streamit, görsel açıdan zarif ön yüz sayfaları, tam fonksiyonel bir yönetici paneli, kullanıcı listesi ve puanlama listesi gibi özellikler sunar. Film ve şovları kolayca ekleyebilirsiniz. Ayrıca, hazır bir giriş sayfası ve fiyatlandırma sayfası da mevcuttur. Kullanıcı dostu ve pratik yönlendirme özellikleriyle Streamit, video blogları, video eğitim siteleri ve podcast'ler oluşturmak için mükemmel bir platformdur.
Responsive (duyarlı) tasarımı sayesinde, Streamit teması her türlü cihazda mükemmel bir şekilde görüntülenir ve tamamen uyumlu bir şekilde çalışır. Bu tema, medya ve video odaklı projelerinizi hızla yayına almanızı sağlayacak pratik ve şık bir çözüm sunar.
Öne Çıkan Özellikler:
Responsive (duyarlı) tasarımı sayesinde, Streamit teması her türlü cihazda mükemmel bir şekilde görüntülenir ve tamamen uyumlu bir şekilde çalışır. Bu tema, medya ve video odaklı projelerinizi hızla yayına almanızı sağlayacak pratik ve şık bir çözüm sunar.
Öne Çıkan Özellikler:
- Şık ve Modern Tasarım: Video yayıncılığına uygun kullanıcı dostu tasarım.
- Yönetici Paneli: Tam fonksiyonel kontrol paneli ile içerik yönetimi.
- Hazır Sayfalar: Giriş, fiyatlandırma ve kullanıcı listesi gibi hazır sayfalar.
- Responsive Tasarım: Her cihazda mükemmel uyum.
- Eğitim Siteleri İçin İdeal: Video blogları, eğitim siteleri ve podcast'ler için mükemmel özellikler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.