Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlerle SPYROID V7.7 RAT'ı paylaşıyorum. Bu araç, uzaktan erişim araçları (Remote Access Tool - RAT) arasında dikkat çeken güçlü bir yazılımdır. Özellikle kullanıcı dostu arayüzü ve geniş özellik yelpazesiyle sistem yöneticilerinin ve siber güvenlik uzmanlarının ilgisini çeker.
Bugün sizlerle SPYROID V7.7 RAT'ı paylaşıyorum. Bu araç, uzaktan erişim araçları (Remote Access Tool - RAT) arasında dikkat çeken güçlü bir yazılımdır. Özellikle kullanıcı dostu arayüzü ve geniş özellik yelpazesiyle sistem yöneticilerinin ve siber güvenlik uzmanlarının ilgisini çeker.
SPYROID V7.7'nin Başlıca Özellikleri:
- Çoklu Platform Desteği: Windows, Android ve diğer cihazlarda kullanılabilir.
- Dosya Yönetimi: Hedef cihazdaki dosyaları görüntüleme, indirme ve yükleme imkanı.
- Ekran İzleme: Gerçek zamanlı ekran izleme ve kayıt.
- Klavye İzleyici (Keylogger): Tüm tuş vuruşlarını kaydederek detaylı rapor oluşturma.
- Sistem Kontrolü: Hedef cihazı yeniden başlatma, kapatma veya uyku moduna alma.
- Bağlantı Yönetimi: Birden fazla cihazla aynı anda bağlantı kurma.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bu yazılım, yalnızca eğitim ve yasal amaçlarla kullanılmalıdır. Herhangi bir yasa dışı kullanım ciddi yasal sonuçlar doğurabilir. SPYROID V7.7 RAT'ı kullanırken, etik kurallara ve geçerli yasalara uyduğunuzdan emin olun.İndirme bağlantısı:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.