Marvel Spider-Man 2 Torrent İndir

Batman

Üye
Konular
19
TL
80
Marvel Spider man 2 torrent oyunu indirmeniz için torrent dosyasını sizinle paylaşıyorum, torrent programınızla oyunu rahatça indirebilirsiniz. Eğer torrent programınız yoksa utorrent indirme konusundan ulaşabilirsiniz.
spider-man-2.webp

Marvel’s Spider-Man 2 Oyunu

New York, büyük bir tehditle karşı karşıya! Peter Parker ve Miles Morales, hem maskeli hem de maskesiz olarak şehri, sevdiklerini ve birbirlerini Venom’un acımasız saldırılarından ve yeni sembiyot tehdidinden korumak için savaşıyor.

Yepyeni Hikâye ve Güçlü Düşmanlar

Marvel evreninin en ikonik süper kötülerine karşı mücadeleye hazır mısın? Venom’un karanlık gücü, Kraven the Hunter’ın acımasız avı ve Lizard’ın vahşi saldırıları seni bekliyor! Peter’ın gelişmiş sembiyot yetenekleri ve Miles’ın biyo-elektrik gücüyle düşmanlarına karşı savaş, Örümcek Adam efsanesini yaşatabilirsin.

Benzersiz Oynanış Deneyimi

✅ İki Kahraman, Tek Macera: Peter ve Miles arasında anında geçiş yaparak farklı hikâyeleri deneyimle.
✅ Ağ Kanatlarıyla Uçuş: Örümcek ağında sallanmanın ötesine geç, şehrin gökyüzünü keşfet!
✅ Yüksek Teknoloji Teçhizat: Yeni yetenekler, güçlü kombolar ve gelişmiş dövüş mekanikleri ile aksiyonu hisset!

Gerçekçi ve Sürükleyici Deneyim

🎮 Dokunsal Geri Bildirim: Örümcek yeteneklerinin gücünü parmak uçlarında hisset!
🎮 Uyarlanabilir Tetikler: Ağ atma, dövüş ve akrobatik hareketlerde tam kontrol sende!
🎮 Tempest 3D AudioTech: Şehirdeki her sesi, düşman saldırılarını ve çevresel detayları gerçekçi şekilde duy!

Oyunun Sistem Gereksinimleri​

sistem-gereksinim-spiderman-2.png

⬇️
🛡️

Dahibey

🏅
Kıdemli Üye
Konular
52
TL
180
Oyun oynamaya vaktim olursa ilk işim bu oyuna kurmak olacak, 12 yıl önce spiderman 1 vardı sanırım pc de onu oynamıştım. Dr. oktobus muydu neydi ahtopot adam onla filan vs atıyorduk, binadan binaya ağ atıp atlayıp, zıplayıp duruyordu güzeldi :D

Üst Alt