Instagram'da organik takipçi kazanmak zaman alıcı olabilir. Ancak, aşağıdaki adımları takip ederek kısa sürede ücretsiz takipçi kazanabilirsiniz. Bu yöntem tamamen risksizdir ve VPN gerektirmez.
Adım 2:
Adım 3:
Adım 4: YOPmail’e geri dönün, sayfayı yenileyin ve gelen e-postayı onaylayın.
Adım 5: Onaydan sonra takipçileriniz 50’lik gruplar halinde hesabınıza gelmeye başlayacaktır.
Adım 6: 5-10 dakika bekleyin, ardından Instagram’a girerek kullanıcı adınızı farklı bir kullanıcı adıyla değiştirin.
Adım 7: YOPmail’e geri dönerek yeni bir geçici e-posta oluşturun.
Adım 8: Yeni kullanıcı adınızı ve e-postanızı kullanarak adımları tekrar uygulayın. Bu işlemi sınırsız şekilde tekrarlayabilirsiniz.
Adım Adım Instagram Ücretsiz Takipçi Yöntemi
Adım 1: Instagram hesabınızın herkese açık olduğundan emin olun.Adım 2:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sitesine girerek rastgele bir geçici e-posta oluşturun. (Bu işlemi birden fazla kez yapmanız gerekecek.)Adım 3:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sitesine gidin ve Instagram kullanıcı adınızı ve oluşturduğunuz geçici e-postayı girin.Adım 4: YOPmail’e geri dönün, sayfayı yenileyin ve gelen e-postayı onaylayın.
Adım 5: Onaydan sonra takipçileriniz 50’lik gruplar halinde hesabınıza gelmeye başlayacaktır.
Adım 6: 5-10 dakika bekleyin, ardından Instagram’a girerek kullanıcı adınızı farklı bir kullanıcı adıyla değiştirin.
Adım 7: YOPmail’e geri dönerek yeni bir geçici e-posta oluşturun.
Adım 8: Yeni kullanıcı adınızı ve e-postanızı kullanarak adımları tekrar uygulayın. Bu işlemi sınırsız şekilde tekrarlayabilirsiniz.
Önemli Notlar:
- Bu yöntem tamamen ücretsizdir ve VPN kullanmanıza gerek yoktur.
- Yöntem bana ait değildir ancak test edilmiştir ve çalışmaktadır.
- İşlem sırasında farklı tarayıcılar veya cihazlar kullanarak hızınızı artırabilirsiniz.