Hammerwatch Kahramanları 2: Yeni Macera Torrent İndir

Ben1Yazarim

Üye
Konular
3
TL
25
Heroes-of-Hammerwatch-II-pc-free-download.jpg

Heroes of Hammerwatch 2'de yeni bir maceraya atılın.

Rastgele oluşturulmuş seviyeler, derin özelleştirme ve zengin kalıcı ilerleme ile dolu bir rogue-lite aksiyon-rpg. Tehlikeli Dark Citadel'de savaşarak ilerleyin, oyun değiştiren yükseltmeleri ve yetenekleri açan güçlü ekipmanlar ve biblolar toplayın. Aksiyon-rpg tarzındaki bu benzersiz kalıcı ekipman karışımı ve rogue-lite köklerinden gelen koşuyu tanımlayan ödüller, her koşudan yeni bir şey elde edeceğinizden emin olduğunuz, her zaman bir şekilde ilerlediğiniz ve hiçbir koşunun aynı olmadığı sürükleyici bir deneyimle sonuçlanır.

Kasabanızı geliştirmek, teçhizatınızı büyülemek ve karakteriniz için yeni geliştirmelerin kilidini açmak için keşif gezilerinizden dönün. Maceralarınızı desteklemek ve oyun tarzınızı sayısız şekilde şekillendirmek için gelişen bir merkez inşa edin.

Ve Citadel'i fethettiğinizde, meydan okuma bitmiyor; New Game+ macerayı canlı tutmak için sonsuz ilerleme, daha zorlu düşmanlar ve daha da güçlü ödüller sunuyor.

7 Benzersiz Sınıf: Savaşçı, Paladin, Korucu veya Büyücü olarak başlayın ve oyun ilerledikçe Hırsız, Büyücü ve Büyücü sınıflarının kilidini açın.

Her sınıf, yeni yetenekler ve pasifler sunan 3 uzmanlık alanı sunuyor.CRACKFIXâ¼

Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi *: Windows 7 veya sonrası
İşlemci: Intel Core⢠Duo veya daha hızlı
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: OpenGL 3.2+ / DirectX 11+
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

CRACKFIX▼

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt