Frostpunk 2 Torrent İndir arayışında olanlar için detaylı bir rehber hazırladık. Serinin ikinci oyunu,
Büyük Fırtına’dan 30 yıl sonra insanlığın yeni hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.
Donmuş Topraklar’a dönüş yaparak şehir yönetimi konusunda daha büyük sorumluluklar alacak ve ölümcül tehditlerle yüzleşeceksiniz.
Frostpunk 2’nin Konusu
Frostpunk 2, ilk oyunun ardından 30 yıl sonra geçiyor. Dünya hâlâ buzlarla kaplı ve insanlık hayatta kalma mücadelesi veriyor. Artık
doğal felaketlerden ziyade, insan doğası en büyük tehdit olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, yönetim mekaniklerini geliştirerek
daha büyük bir metropol kurmanıza olanak tanıyor.
Şehrinizi büyütürken
sanayi ve bilim gibi farklı alanlarda bölgeler oluşturabilecek ve halkınızı yönlendireceksiniz. Şehrinizin her bölümünün
devasa bir makinenin dişlileri gibi ahenk içinde çalışmasını sağlamanız gerekecek.
Yeni Özellikler ve Oynanış Mekanikleri
- Meclis Binası Kurulumu: Şehrinizin yasalarını belirleyerek farklı grupların çıkar çatışmalarını yönetin.
- Bölgesel Yönetim: Şehir büyüdükçe, farklı amaçlara hizmet eden bölgeler oluşturabilirsiniz.
- Teknolojik Araştırmalar: Gelişmiş araştırma mekanizmaları ile şehrinizi sürdürülebilir kılın.
- Toplumsal Çatışmalar: Halkın bölünmesine ve farklı ideolojilere karşı nasıl bir tutum sergileyeceğinize karar verin.
Frostpunk 2’de, insanlık tarihi boyunca var olan açgözlülük, hırs ve güç savaşlarının kıyamet sonrası bir dünyada nasıl şekillendiğini deneyimleyeceksiniz.
Frostpunk 2 Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit)
- İşlemci: AMD Ryzen 5 / Intel Core i5 2.5 GHz
- RAM: 8 GB
- Ekran Kartı: AMD RX 550 4 GB / NVIDIA GTX 1050Ti 4 GB / INTEL ARC A310 4 GB VRAM
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 30 GB boş alan
- Ekstra Notlar: SSD gereklidir. Ultrawide ekran desteği beta aşamasında tam değildir.
Önerilen Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 10/11 (64-bit)
- İşlemci: AMD Ryzen 7 / Intel Core i7 2.8 GHz
- RAM: 16 GB
- Ekran Kartı: AMD RX 5700 8 GB / NVIDIA RTX 2060 Super 8 GB / INTEL ARC A770 8 GB VRAM
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 30 GB boş alan
- Ekstra Notlar: SSD gereklidir. Ultrawide ekran desteği beta aşamasında tam değildir.